•  

   

   

   

   

 • Op een gloednieuw, 14 meter lang, modern zeiljacht laten we u en uw medewerkers of zakenrelaties genieten van het zeilen in een prachtig natuurgebied.

  We organiseren vanuit Wemeldinge, gelegen op amper 30 minuten rijden van de Antwerpse ring.

  We bekijken samen met u de doelstelling en maken graag een passend voorstel. Er is geen zeilervaring vereist. De activiteit kan zowel actief als passief zijn voor de deelnemers.

  We organiseren onder meer events voor uw zakenrelaties, teambuilding en incentives.

  De activiteit kan aangevuld worden met vergaderfaciliteiten en restaurant bezoek.

  De Excitement biedt plaats aan 9 gasten en de schipper. Voor grotere groepen zetten we bijkomende jachten in.

  De activiteit kan dagvullend of een deel van de dag doorgaan. Ook avondzeilen behoort tot de mogelijkheden.

  Zeilen biedt een uitstekende opportuniteit om onderlinge banden te versterken, of het nu gaat om relaties met zakenpartners, medewerkers, klanten of leveranciers.

   

 •  

   

   

   

   

 • Ook als particulier bent u meer dan welkom bij ons.

  Ter gelegenheid van een verjaardag, een jubileum, of gewoon zo maar, organiseren we graag een unieke zeilbelevenis voor u, uw vrienden of familie.

  We grijpen voor de invulling van onze vrije tijd vaak naar traditionele dingen : een restaurant bezoek, op café, naar de bioscoop,... . Daar tegenover staat de combinatie van een modern zeiljacht, de Oosterschelde en de natuurelementen, welke samen een unieke belevenis en puur 'excitement' vormen, waarover nog maanden, zoniet jaren worden nagepraat.

   

 •  

   

   

   

   

 • In de periode van begin mei tot eind augustus is er lang genoeg daglicht om samen te gaan zeilen en te genieten van de speciale sfeer die een avond Oosterschelde bij ondergaande zon kan brengen. We starten omstreeks 19u en zijn weer terug in de haven om 22u.

  Kom samen met uw collega’s, klanten, vrienden of familie voor een avond ‘sailing excitement’ op de Oosterschelde.

  De drukke professionele bezigheden laten niet altijd toe om tijdens de werkdag iedereen samen te krijgen. Agenda’s zitten vaak overvol. Kom na die drukte ontspannen zeilen en de dag afsluiten met een glas.